Wereldwijde ervaring gebundeld in lezingen, workshops en reizen

Wim Hof heeft over de hele wereld zijn technieken getraind en dit met mensen wereldwijd gedeeld. Jij hebt ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over hoe je bijvoorbeeld meer beheersing krijgt over je autonome zenuwstelsel en hierdoor ziektes beter buiten de deur houdt. Je kunt meer met je lichaam dan je voor mogelijk houdt en dat wil Wim Hof je laten ervaren in zijn lezingen, workshops en reizen waaraan je kunt deelnemen.

Iceman workshops en reizen voor particulieren

Je kunt individueel deelnemen aan de workshops en reizen van Wim Hof. Wim Hof werkt met een workshop verdeeld over twee dagdelen. Daarnaast kun je de reis naar de Spaanse Pyreneeën maken voor een uitdagende beklimming van de Monte Perdido, deelnemen aan de reis in Polen en de Mt. Kilimanjaro in korte broek beklimmen.

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van de Iceman? Kom meer te weten over wat je precies te wachten staat tijdens zijn workshops en reizen

Iceman workshops en reizen voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven heeft Wim Hof workshops en reizen ontwikkeld waarmee je samen met collega’s kunt trainen en oefiningen kunt uitvoeren. Punten die in de volgende workshops en reizen aan bod komen zijn: kracht, energie, flexibiliteit, rust, weerstand, ademhaling, zelfkennis, mindfulness en focus.

Workshops

  • Workshop ademhaling - inspannen - ontspannen
  • Workshop ademhaling + ijsbad
  • Meerdelige workshop
  • IJsbad

Meer info

 

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geregistreerd door het CRKBO

Nieuwsbrief