Boeken Wim Hof

Wim Hof heeft door de jaren heen verschillende boeken geschreven waarin hij zijn gedachten, activiteiten, records, verhalen van Iceman naar wetenschap beschrijft.

Klimmen in stilte

Wim Hof heeft zich verdiept in diverse yoga- en spirituele tradities en gebruikt deze inzichten in zijn dagelijkse leven. Zo ook bij het klimmen in rotsen en bomen, waar dit boek over gaat. 'Klimmen in stilte' is alleen beschikbaar als PDF.

De top bereiken is je angst overwinnen

Wim Hof staat door zijn unieke uitdagingen in de kou al jarenlang wereldwijd in de belangstelling van de media. 'De top bereiken is je angst overwinnen' beschrijft de totstandkoming van de Iceman en de ervaringen van Wim tot aan dat jaar. Bestel nu

Becoming the Iceman

Taal: Engels

Wim schrijft over zijn indrukwekkende uitdagingen als de Iceman samen met Justin Rosales, een Amerikaanse student. Beide schrijvers gaan de ultieme uitdaging aan die tevens de titel vormt van het laatste hoofdstuk van het boek: ‘The barefoot icerun’. Bestel nu

Koud kunstje

Wim pleit voor een herwaardering van de kou en hij krijgt steun van de wetenschap. Radboud UMC bevestigt met verschillende onderzoeken dat de methode van Wim Hof een positief effect heeft. Dit boek licht dit toe en beschrijft verschillende oefeningen. Bestel nu.

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geaccrediteerd door het CRKBO

Nieuwsbrief