Tom Stijven

Achtergrond informatie Tom Stijven Tom Stijven

Ik ben Tom Stijven geboren in ’67, gehuwd met Jolanda en vader van 2 dochters. Ik woon met mijn gezin in de Antwerpse kempen in het plaatsje Dessel,  tussen Mol en Turnhout , een 40km ten zuiden van Eindhoven.

Ik heb in de periode 2008-2014 ernstige gezondheidsproblemen gehad, met name constante spierpijn en verzuring in mijn benen die steeds erger werd, tot op het punt dat ik niet meer in staat was om te werken. Toen heb ik mijn eigen bedrijf stopgezet en ben in de ziektewet terecht gekomen. Na 2 jaar dokters en universitaire ziekenhuizen aflopen kreeg ik de diagnose Fibromyalgie. Medicijnen als antidepressiva en spierontspanners hielpen niet en uiteindelijk stelden de artsen voor om een pijnkliniek in te schakelen.

Daar heb ik vriendelijk voor bedankt!

Maar toeval wil dat ik diezelfde week via mijn moeder hoorde over Wim Hof en zijn methode. Ik heb me- na het bekijken van een uitzending van één Vandaag- meteen ingeschreven voor een weekendcursus en ben daar als het ware terug tot leven gekomen, mijn pijnen verdwenen binnen de kortste keren en ik functioneerde weer. Ik heb toen meteen beslist om de instructeursopleiding te volgen omdat ik deze kennis wil delen met de wereld, het is zo simpel en zo krachtig dat ik ervan overtuigd ben dat dit heil kan brengen voor duizenden mensen.

 Mijn eerste kennismaking met de WHM was in mei 2014 en ik heb tot op heden geen klachten meer gehad,  kan terug functioneren en ben  fulltime aan het werk en aan het sporten.

 Sterker nog, ik heb me nog nooit in mijn leven zo sterk en vitaal gevoeld als nu, zowel fysiek als mentaal.

Benieuwd of dit ook iets voor jou is? Schrijf je in voor een workshop en ervaar het zelf.

Life will never be the same!

Mijn workshops worden gegeven in Dessel in een moderne vechtsportdojo met alle faciliteiten( lockers, kleedkamers/douches,  gratis parking).

Op het programma:

Korte intro/ kennismaking

Theorie over de Wim Hof Methode: ademhaling, koudegewenning, focus.

Ademhaling oefenen

Basis yoga oefeningen

Pauze met gratis fruit, koffie, thee of water

Blote voetenwandeling

Ademhalingsoefening herhalen

Ijsbad (voor de geïnteresseerden, no pressure)

Vragen/ evaluatie

Afsluiting

Nog vragen? contacteer mij via:

email: justbreathe@telenet.be

gsm: 0032 472 890316

http://www.facebook.com/justbreathedessel/?ref=aymt_homepage_panel

 

Workshops van Tom Stijven

Er zijn geen workshops ingepland voor Tom Stijven.

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geregistreerd door het CRKBO

Nieuwsbrief