Wereldrecord poging met 600 man in ijs zitten

Op dinsdagavond 21 april zal ‘Ice Man’ Wim Hof het wereldrecord ijsbadzitten verbeteren. Dat doet hij deze keer niet door zelf de koude te trotseren, maar door zoveel mogelijk andere mensen een ijsbad te laten nemen. De recordpoging vindt plaats in Theater Amsterdam tijdens een benefietgala voor KiKa.

De kou onze warme vriend

Er zijn minimaal 600 deelnemers nodig om het wereldrecord te verbreken. Wim wil met de recordpoging aantonen dat niet alleen hij, maar iedereen de koude kan trotseren. “Ik zal laten zien waartoe een menselijk lichaam in staat is”, aldus Hof. “Niet alleen mijn lichaam, maar elk lichaam.” De laatste jaren worden de gezondheidsvoordelen die de koude- en ademhalingstraining van Hof teweeg brengt, ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Instituten en universiteiten in Nederland en de Verenigde Staten deden onderzoek naar de gezondheidseffecten van de Wim Hof Methode op het menselijk lichaam.

Doe mee en schrijf je in!

Wil jij Wim Hof meehelpen om op dinsdagavond 21 april zijn de wereldrecordpoging ijsbad zitten met zoveel mogelijk mensen te verbreken? Dat zou waanzinnig leuk zijn! We hebben in totaal 600 mensen nodig. Je kunt hiervoor het onderstaand formulier gebruiken:  

Locatie: Theater Amsterdam (Danzigerkade 5)

Aanwezig: 16:00 uur
Aanvang: 17:00 uur
Kosten: Vrije Donatie (je krijgt hiervoor het boek "Koud Kunstje en een cerificaat) 

*De opbrengst hiervan gaat naar stichting KiKa Run
(onderdeel Stichting Kinderen Kankervrij)

Je kunt je hier aanmelden

 

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geregistreerd door het CRKBO

Nieuwsbrief