Overzicht van onze instructeurs

Wim Hof Wim Hof

In zijn tienerjaren rende hij al met een voldaan gevoel in zijn blote voeten door de sneeuw. Het was het begin van een grote reeks confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlegd en de buitenwereld perplex stond. Wim Hof (Sittard, 1959) is tot uitzonderlijke prestaties in staat en kan het 1 uur en 53 minuten lang uithouden in een grote bak met ijsklontjes. Wereldwijd staan mensen voor een raadsel, de wetenschap voorop, maar volgens Wim is het allemaal niet zo ingewikkeld: “Wat ik kan, kan iedereen”.


Lees meer >
Jerome Wehrens Jerome Wehrens

Welkom! Ik ben train de trainer bij Wim en train alle instructeurs die de Wim Hof Methode willen leren. Tevens geef ik workshops, heb ik mijn eigen Wim Hof weekenden en reizen en geef ik samen met Wim de Polenreis. Sinds mijn jeugd ben ik bezig met meditatie. Vanaf 1992 heb ik me tevens verdiept in allerlei vormen van ademhaling en bevorderen van lichaamsenergie (Qi). Bekende en krachtige methodes zijn bestudeerd waarbij zelfgenezing vaak centraal stond. Vanaf 2010 ben ik bezig met de Wim Hof Methode en leer nog iedere dag! Het inzicht dat ik inmiddels heb verkregen heeft mij verrijkt, rust gegeven, sterker en krachtiger gemaakt en zelfs mooier als mens. Kennis die ik graag wil delen en overbrengen zodat een ieder hier zijn voordeel mee kan doen.


Lees meer >
Johan Deiman Johan Deiman

Net als bijna iedereen ben ik in mijn jeugd door allerlei invloeden behoorlijk ingewikkeld. Gaandeweg in mijn leven heb ik mij mogen ontwikkelen tot de mens die ik nu ben.  Enthousiasme, optimisme, dankbaar zijn, proberen te leren van het negatieve dat ons  overkomt, oog en oor hebben voor al het schoons dat in ons leven passeert en passie voor gezondheid, zijn  kernbegrippen voor mij. Mijn gezin (gehuwd met een poly-energetisch therapeute, twee zonen en een dochter werkzaam als consultant vitaliteit en gezondheid)  heeft mij mede leermogelijkheden  gegeven in een breed gezondheidsspectrum.


Lees meer >
Douwe van den Berg Douwe van den Berg

De Wim Hof Methode is een goede manier om meesterschap over lichaam en geest te krijgen. Het mooie aan deze methode is dat het heel eenvoudig is, maar tegelijkertijd heel veel diepgang in bereikt kan worden. De methode geeft in al zijn eenvoud gezondheid, kracht en geluk . Het is geschikt om in een normaal leven gezondheid en innerlijke rust te bereiken. Daarnaast is het ook ideaal voor sporters en avonturiers die topprestaties willen halen.


Lees meer >
Kasper van der Meulen Kasper van der Meulen

Ik heb een onstilbare interesse in het ingebouwde vermogen van de mens om een gelukkig, gezond en krachtig leven te leiden. Mijn ervaring van meer dan 12 jaar als leraar, trainer en coach op het gebied van biologie, persoonlijke ontwikkeling en mentale vermogens sluit naadloos aan op het gedachtegoed van de Wim Hof Methode. Dit stelt mij in staat om al mijn deelnemers het maximale uit zichzelf te laten halen. Mijn ontwikkeling hierin wordt gedreven door onderzoek, ervaring en wetenschap. 


Lees meer >
Bart Biermans Bart Biermans

Missie

Ik wil jullie meenemen op een reis naar binnen, diep het lichaam in, waar een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht ligt verborgen. Met mijn  achtergrond als arts wil ik dit op een wetenschappelijke manier benaderen. Ik laat je zien hoe de fysiologie veranderd als je weer leert ademen. Hoe de PH zich in het lichaam herstelt en processen weer optimaal gaan functioneren. Hoe je weer kracht, gezondheid en geluk in je leven kunt toelaten.


Lees meer >
Daniel Kluken Daniel Kluken

Sinds mijn 21ste onderzoek ik al gezondheid in de breedste zin van het woord. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je een balans vindt op het gebied van mindset, voeding, beweging en rust er een vergroting zal ontstaan van jouw menselijk potentieel.

8 Oktober XL Wim Hof Methode Workshop


Lees meer >
John Visser John Visser

Over mijzelf:

Begin 2014 "ontdekte" ik de Wim Hof Methode. 
Al snel na het volgen van een workshop ondervond ik letterlijk aan den lijve, hoe groot het positieve effect was op mijn reumatische artrose en ik kon - voor het eerst in 20 jaar !- de dag weer beginnen en doorkomen zonder het slikken van Diclofenac en Paracetamol.

De keuze om door te gaan tot gecertificeerd instructeur was dan ook snel genomen, want de enorme kracht en vele voordelen die de WHM biedt, zijn simpelweg té fantastisch om deze niet met anderen te delen


Lees meer >
Frits de Jong Frits de Jong

Het stemmetje in mijn hoofd: “Ik ben niet goed genoeg” verdween door de Wim Hof Methode.

Ik kwam het op allerlei terreinen van mijn leven tegen. Tot ik in aanraking kwam met Wim Hof en zijn methode. Het heeft me op een snelle en diepgaande manier in contact gebracht met mijn (innerlijke) kracht en mij ‘het geloof in eigen kunnen’ teruggegeven. De WHM heeft mij tevens (nog) meer energie en uithoudingsvermogen gegeven.
Wim heeft aangetoond dat een mens meer kan dan we tot nu toe voor mogelijk hielden. Meer kracht, meer gezondheid, meer energie, meer innerlijke rust en meer geluk. 


Lees meer >
Tom Stijven Tom Stijven

Ik ben Tom Stijven, mijn bedrijfje Just Breathe!  is opgericht om de Wim Hof Methode te kunnen delen. Ik ben voorlopig de eerste instructeur actief “south of the Dutch border” . Een flinke uitdaging om de WHM in Vlaanderen bekend te krijgen, maar dringend nodig, zodat ook hier steeds meer mensen de gezondheidsvoordelen zelf kunnen ervaren.

Mentaal en fysiek sterker worden en actief je gezondheid bevorderen, dankzij de WHM kan iedereen het.


Lees meer >

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geaccrediteerd door het CRKBO

Nieuwsbrief