Hieronder vraag en antwoord. De Q staat voor vraag en de A voor antwoord.

‚ÄčWim Hof Methode

Q:           Ik heb een bepaalde aandoening, bied de Wim Hof Methode hier de oplossing voor?

A:           De Wim Hof Methode is een krachtige methode die zichzelf keer op keer wetenschappelijk heeft bewezen. Echter kunnen we hier geen uitspraak over doen alvorens er degelijk wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is. Wij zoeken altijd de wetenschap op. 

Q:           Ik heb een vraag over de technieken, waar kan ik terecht? 

A:           We hebben verschillende community's op oa Facebook. Je kan je aanmelden op onze besloten pagina Wim Hof Method, daar worden veel vragen gesteld en beantwoord: https://www.facebook.com/groups/wimhofmethod

Workshops

Q:           Wat is het verschil tussen een workshop en de online training?

A:           Tijdens de workshop maak je kennis met de WHM. Dit gebeurd in groepsgebeuren en onder begeleiding van een leraar. De online training is vooral bedoeld voor het internationaal publiek, zodat iedereen de mogelijkheid heeft kennis te maken met de technieken van Wim Hof. Tevens een manier om consequent de oefeningen uit te voeren na het volgen van een workshop/reis.

Q:           Wanneer zijn er  workshops in de toekomst gepland?

A:           Zodra de workshops ingepland worden komen deze automatisch beschikbaar te staan op de website. U kunt op de hoogte gehouden worden door zich aan te melden voor de nieuwsbrief, en/of via de Facebook pagina

Voor een overzicht van onze workshops kunt u hier terecht

Q:           Waar moet ik aan voldoen om aan de workshop deel te kunnen nemen?

A:           Zolang je individueel in staat bent om op locatie te geraken, voort kan bewegen, minimaal 16 jaar bent en zin hebt om mee te doen is deelname toegestaan.

Q:           Ik heb de betaling voldaan maar nog geen aanvullende informatie ontvangen. Wat nu?

A:           De aanvullende informatie kan in u spambox terecht gekomen zijn aangezien deze vanuit webshop@innerfire.nl wordt verzonden. Kijk altijd de spambox na.

Q:           Is de locatie rolstoel vriendelijk?

A:           Nee, niet altijd. Neem daarvoor contact met ons op.

Online training

Q:           Wat is het verschil tussen een workshop en de online training?

A:           Tijdens de workshop maak je kennis met de WHM. Dit gebeurd in groepsgebeuren en onder begeleiding van een leraar. De online training is vooral bedoeld voor het internationaal publiek, zodat iedereen de mogelijkheid heeft kennis te maken met de technieken van Wim Hof. Tevens een manier om consequent de oefeningen uit te voeren.

Q:           Is de online training ook in het Nederlands beschikbaar?

A:           Nee. De cursus wordt in het Engels gegeven. Echter Wim legt alles heel rustig uit en doet alles voor. Vragen kunnen wel in het Nederlands gesteld worden.         

WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geaccrediteerd door het CRKBO

Nieuwsbrief